Peter

Anne was een kundige en leuke behandelaar ...niks mis mee..

peter bekkers

Omdat ik niet weet of dat een therapeut altijd mensen voor de volle 100 procent kan helpen, Hij verstond zijn vak wel. Alleen de vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat ik hersenletsel heb gehad,... Omdat ik niet weet of dat een therapeut altijd mensen voor de volle 100 procent kan helpen, Hij verstond zijn vak wel. Alleen de vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat ik hersenletsel heb gehad, hij dacht dat het vanuit de hersenen alles niet goed meer aangestuurd werd en dat ik altijd wel last van mijn schouder zou kunnen blijven houden.

Erik Callaars

Ik ben voor een Frozen Shoulder in behandeling bij Anne Horck. Aan het begin veel duidelijkheid, dat dit een langdurig proces zou worden. Ook dat de pijnklachten en de mobiliteit maar langzaam... Ik ben voor een Frozen Shoulder in behandeling bij Anne Horck. Aan het begin veel duidelijkheid, dat dit een langdurig proces zou worden. Ook dat de pijnklachten en de mobiliteit maar langzaam zouden verbeteren. Tijdens de behandeling voortgang, maar ook een persoonlijk gesprek voeren. Duidelijke oefeningen, ook eigen inbreng wordt gewaardeerd, etc. Kortom uitstekend.

J. van den Hoek

Mijn motivatie is dat fysiomaatwerk Veghel de cliënt serieus wordt en duidelijk naar het probleem waarvoor men komt
wordt gekeken en hoe kan men hier het grootst mogelijke resultaat c.q....
wordt gekeken en hoe kan men hier het grootst mogelijke resultaat c.q. verbetering scoren.

Paul Goudman

Prettige en laagdrempelige manier van communiceren. Geeft goede uitleg. Maatregelen hebben effect.

Ton Thissen

Prima diagnose en aansluitend een goede behandeling.

Willem Jacobs

Deskundige en goed luisterende en goede adviezen Zeer tevreden

Jan

Ze stimuleerde met om aan verbetering te werken en is realistisch over vooruitgang en te bereiken doelen.