Léon

Adequaat en vriendelijke therapeute en professioneel

Peter Meulenbroek

Als hij in het begin had gezecht wat de mogenlijkheden waren had ik er niet aan begonnen. ik had verwacht op de lopende band 2 a3 keer in de week maar dat is alleen voor de rijke mensen... Als hij in het begin had gezecht wat de mogenlijkheden waren had ik er niet aan begonnen. ik had verwacht op de lopende band 2 a3 keer in de week maar dat is alleen voor de rijke mensen JAMMER

!!!!!!!

Ik voelde me goed, behandeld en begrepen, mijn klachten zijn verdwenen.

De fysiotherapeut neemt mij en mijn klacht serieus. behandeling was gericht op de klacht. open en eerlijke houding.

Elsabeth

De fysiotherapeute kijkt verder dan alleen de klacht....wat schuilt er achter de klacht. Wijze lessen en oefeningen hebben tot gevolg gehad dat de klachten snel verminderden. Fijn.

D. Brouwer

Omdat deze praktijk zich écht één op één inzet voor de behandeling van jou klachten.

Eva

Ik had erg prettig contact met mijn therapeut, ze nam mij en mijn klachten serieus en ik voelde mij prettig en vertrouwd.
Ze gaf ook goed advies voor oefeningen en hoe ik thuis/op mijn werk...
Ze gaf ook goed advies voor oefeningen en hoe ik thuis/op mijn werk het best met mijn klachten kon omgaan.

bloemetjes

Het was een erg aardige fysiotherapeut die mijn klachten serieus heeft aangepakt. Ik ben erg goed geholpen!
Ze werkte doelgericht op mijn klachten en ik voelde ook echt verlichting van mijn klachten.
Hierbij een dikke dank je wel!