Erg betrokken bij de patiënt en er alles aan gedaan om de klachten te verminderen. Zeer tevreden betreft begeleiding!
Er is naar mij gekeken als mens als geheel. De fysieke klachten zien als uiting van gevoel/stress, leefwijze en ervaringen.
Carieny van Doorn
Ze heeft mijn klachten heel goed behandeld
Luistert goed naar de klacht, doet adequaat onderzoek en geeft duidelijk behandelplan. Als de behandeling niet aanslaat verifieert ze haar eerdere bevindingen en stelt de behandeling bij. Helaas...Luistert goed naar de klacht, doet adequaat onderzoek en geeft duidelijk behandelplan. Als de behandeling niet aanslaat verifieert ze haar eerdere bevindingen en stelt de behandeling bij. Helaas heeft ook dan de behandeling niet het gewenste resultaat. In overleg met mij stuurt ze me terug naar de huisarts met een uitgebreide reportage van hetcverloop van de behandeling. Chapeau!
Ze ging vakkundig te werk. Ik kreeg goede uitleg over de aard van mijn klachten en over de vooruitgang die ik maakte.
Rietje Steenkamp
De therapeut vroeg voor elke behandeling naar de reacties van mijn knie op de oefeningen en hoe de knie zich had gedragen gedurende de week. Mijn antwoorden werden serieus genomen en daarop...De therapeut vroeg voor elke behandeling naar de reacties van mijn knie op de oefeningen en hoe de knie zich had gedragen gedurende de week. Mijn antwoorden werden serieus genomen en daarop werden de activiteiten en oefeningen aangepast. Mijn klachten zijn verminderd en ik heb goede tips gekregen.
FG Swinkels
Ik ben de klachten nog niet kwijt terwijl de behandeling volgens mij wel voldoende was.
J. de Wit
Goede uitleg hoe mijn klachten kunnen ontstaan. luisterend oor naar wat mijn klachten zijn
maria bekkers
Omdat ik de juiste behandeling , informatie en oefeningen gekregen heb, hierdoor zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd, deze wijze van behandeling slaat aan.