Wil v Oort

Ik vond dat ze er alles van af wist, ze was ook erg kundig, alleen het laatste heeft ze niet weg kunnen nemen, maar ik blijf m’n oefeningen doen, en hoop dat dat ook nog weggaat.

Harrie Lunenburg

In goed overleg mijn fysieke probleem besproken, doel van de behandeling besproken, steeds de vooruitgang besproken. Uiteindelijk de doelstelling behaald. Meer kan ik niet wensen

HZ

Goed gezamenlijk plan opgesteld na goede diagnose stelling en observatie.

Linda

Ontzettend goed en snel geholpen met de hele erge pijn die ik had en ik echt niks meer kon en ik kon snel terecht gelukkig

Piet Van Alst

Niets op aan te merken! Professioneel en vriendelijk!

Het was goed, maar een vergelijk met een andere fysio heb ik niet voldoende, dus geef ik geen 10

rianne

Ik zou niets kunnen benoemen wat beter zou kunnen. Prima communicatie, plan goed afgestemd op situatie, lekker concreet en weet van doorpakken, initiatief nemend. Ik heb volledig vertrouwen in de... Ik zou niets kunnen benoemen wat beter zou kunnen. Prima communicatie, plan goed afgestemd op situatie, lekker concreet en weet van doorpakken, initiatief nemend. Ik heb volledig vertrouwen in de acties die fysiotherapeut heeft genomen.