Ze luister goed naar je klachten.En handeld daar ook naar.En geeft goede Adviezen

Ze sprak alles door met me, gaf goede tips en oefeningen, luisterde naar me en wist de keer erop nog wat we besproken hadden. Ik voelde me serieus genomen. En wat ze deed hielp ook.

Ze is goed in haar werk.
Geeft goed aan welke mogelijkheden en of beperkingen er voor mij zijn.

Zeer goed diagnose gesteld, vragen gesteld, en rustig gekeken en besproken wat er aan de hand was om gericht verbetertraject op te starten.

De heldere visie dat jezelf het belangrijkste ingrediënt bent in een succesvolle behandeling. Dus geen overbodige behandelingen.

Hij maakte een deskundige indruk. De behandelingen en oefeningen leiden tot een grotere verbetering van mijn aandoening dan ik weracht had. De communicate was goed. Dwz. er werd goed naar mij... Hij maakte een deskundige indruk. De behandelingen en oefeningen leiden tot een grotere verbetering van mijn aandoening dan ik weracht had. De communicate was goed. Dwz. er werd goed naar mij geluisterd en de bedoeling van de behandeling werd duidelijk overgebracht.

Ze dacht goed mee
Kon haar altijd om advies vragen
Ze luisterde

Gemma is heel kundig op vele gebieden. Ze keek per keer waar het nodig was om te behandelen. Ondanks dat de behandelingen goed zijn, zijn mijn klachten helaas niet over gegaan.