Vriendelijk, zorgzaam, duidelijk in uitleg en begeiding, neemt de tijd, straalt rust uit.

Ze is zeer deskundig en straalde rust uit. Dat is heel belangrijk voor de patiënt Ik ben erg tevreden over de therapeut

Rianne van den Bogaard

Ivm duidelijke heldere uitleg , overleg en manier van behandelen. Ook de adviezen van de mogelijkheden,onmogelijkheden en oefeningen die ook thuis kunt blijven doen !

Een jong, leergierig fysiotherapeut die zijn zaken goed heeft voorbereid. Prettig in de omgang. Een luisterend oor en verstand van zaken. Het de eerste keer, maar ik ga nu al graag met hem door.... Een jong, leergierig fysiotherapeut die zijn zaken goed heeft voorbereid. Prettig in de omgang. Een luisterend oor en verstand van zaken. Het de eerste keer, maar ik ga nu al graag met hem door. Ondanks ons leeftijdsverschil.

Marga Krommenhoek

Ben al vaker zelf in de praktijk geweest met goede ervaringen. Voel me erg op mijn gemak duidelijke uitleg. Heb hem aan mijn vriendin aangeboden. Daar komen ze nu thuis. Eerste ervaring vond ze ook... Ben al vaker zelf in de praktijk geweest met goede ervaringen. Voel me erg op mijn gemak duidelijke uitleg. Heb hem aan mijn vriendin aangeboden. Daar komen ze nu thuis. Eerste ervaring vond ze ook heel fijn.

Fijne praktijk vriendelijke medewerkers en juiste behandeling... Top!

Betrokken, aardig en deskundig in een hele mooi praktijk met goede adviezen.