Eerlijk en duidelijk en stimulerend de oefeningen thuis te doen Ideaal met de app De behandeling massage/ kraken waren zeer effectief
Arie van Dooren
Goede uitleg van het probleem, hoe dit te behandellenen met uitleg van de oefeningen voor thuis.Komt goed vakkundig over.
Was meegaand in de behandeling en voortgang van mijn blessure. Gaf goede adviezen over de voortgang, en kon antwoord geven op mijn vragen.
Er is goed naar mijn verhaal geluisterd, dat is het belangrijkste. Ik had het gevoel dat ik serieus werd genomen. Daarnaast was de behandeling effectief. Met duidelijke oefeningen, en video's om die...Er is goed naar mijn verhaal geluisterd, dat is het belangrijkste. Ik had het gevoel dat ik serieus werd genomen. Daarnaast was de behandeling effectief. Met duidelijke oefeningen, en video's om die te ondersteunen.
Als het nodig is.
Duidelijk advies en goed uitgelegd.
Bij soortgelijke klachten
Zeer duidelijke en rustige uitleg over de klacht en oorzaak. Tevens duidelijke uitleg over uit te voeren oefeningen.
Kwam als zeer kundig over
Ik had alle vetrouwen in Marc. Zijn deskundigheid (knie netwerk, jaren ervaring, specifiek in kruisband herstel), geduld, af en toe een grapje. Hij motiveert, geeft complimenten en hij gaf...Ik had alle vetrouwen in Marc. Zijn deskundigheid (knie netwerk, jaren ervaring, specifiek in kruisband herstel), geduld, af en toe een grapje. Hij motiveert, geeft complimenten en hij gaf mij het idee niet negatief te oordelen over mijn inzet en resultaten.