Bij fysio maatwerk nemen ze je klachten serieus en luisteren naar je verhaal en klachten/problemen en gaan samen met jou een plan van aanpak opstellen! Zijn open en eerlijk!! En zijn allemaal mensen...Bij fysio maatwerk nemen ze je klachten serieus en luisteren naar je verhaal en klachten/problemen en gaan samen met jou een plan van aanpak opstellen! Zijn open en eerlijk!! En zijn allemaal mensen die werken vanuit hun hart!
Ik ben er al jaren in behanding
Deskundigheid, vriendelijk, manier van omgaan met patiënt
Sowieso. Prettige en vakbekwame behandeling.
Op het moment dat ik zeker weet of mijn behandeling nog wel door blijft gaan, tot aan het gewenste resultaat of het meest haalbare. Want jullie praten over de behandeling die is geweest. Maar ik...Op het moment dat ik zeker weet of mijn behandeling nog wel door blijft gaan, tot aan het gewenste resultaat of het meest haalbare. Want jullie praten over de behandeling die is geweest. Maar ik word nu nog behandeld en heb m.i ook verlenging nodig. Mijn doel(en) zijn bij lange na nog niet gehaald.
Doordat ik zelf door overbelasting mijn lichaam belast had heeft zij mij geholpen met raad en daad om het draagbaar te maken en wederopbouw met hulp van haar en met oefeningen
Popiejopie en hoge verwachtingen schappen maar bij mij werkt het niet helaas. Ongetwijfeld goede intenties
Met enkele behandelingen en tips een stuk verder met oplossen probleem oplossen
Betrokken, gericht, duidelijk
Hij heeft mij in 2 behandelingen helemaal van de pijn afgeholpen