Duidelijk, vriendelijk, serieus, vraagt door wat ik had, meedenken/oplossen bijv ergo (een andere stoel aanschaffen/mijn houding veranderen), masseert/kneed goed mijn pijnlijke plekken, ondanks ik... Duidelijk, vriendelijk, serieus, vraagt door wat ik had, meedenken/oplossen bijv ergo (een andere stoel aanschaffen/mijn houding veranderen), masseert/kneed goed mijn pijnlijke plekken, ondanks ik doof ben toch goed kunnen communiceren met mij (niet langdradig) en aanwijzen waar ik naar moet kijken. Mijn aankijken als fysio tegen mij praat. Prettige omgang met mij als patiënt. Kortom een aanbeveling! ??

Betrokkenheid, deskundigheid, vriendelijkheid!!!

Martin franken

Kei goede praktijk met fijne en goede medewerkers met goede behandelingen ben er erg tevreden over

Lieke Hanssen

Begripvol, luisterend oor, eerlijk, betrouwbaar

Direct , to the point, geen overbehandeling , neemt persoonlijk contact op over hoe het gaat. Zet je aan het werk.

Begrip voor situatie, betrokkenheid bij de patient. Duidelijke uitleg over behandelplan en oefeningen.

Er werd wel erg makkelijk gezegd dat ze even mijn rug ging kraken, zonder uitleg. En toen ik net op tijd mijn bedenkingen uitte werd er wel erg snel gezegd dat ze het dan niet zou doen. Dus nog... Er werd wel erg makkelijk gezegd dat ze even mijn rug ging kraken, zonder uitleg. En toen ik net op tijd mijn bedenkingen uitte werd er wel erg snel gezegd dat ze het dan niet zou doen. Dus nog steeds zonder enige verdere uitleg over wat er wel of niet goed aan zou zijn. Ik was er door overdonderd en echt van slag van. Zo ook met tapen van mijn knie. Er werd weinig tijd genomen om ècht naar me te luisteren. Dus zeker als je zoals ik al lang loopt met complexe klachten dan zou ik deze fysio niet aanbevelen. Er werd erg voorbij gegaan aan het mentale stuk van klachten hebben.