Hij stelde de diagnose en gaf de juiste adviezen en behandeling
Deskundig.
De kennis van mijn klachten en de behandeling waren heel goed. Bart is een vriendelijke man met veel ervaring in zijn werk. Top.
Goed luisteren naar wat de klachten waren. Duidelijk over de behandeling die ter plaatste uitgevoerd werd, dus welke pijn zou ik eventueel kunnen verwachten. In overleg bepalen welke...Goed luisteren naar wat de klachten waren. Duidelijk over de behandeling die ter plaatste uitgevoerd werd, dus welke pijn zou ik eventueel kunnen verwachten. In overleg bepalen welke oefeningen voor thuis, en of deze voor mij dan ook geschikt en haalbaar waren. Belangstellend hoe de afgelopen periode de ervaring was met de oefeningen, en het meten van de voortgang. Prettig in omgang.
Heel aardig en bekwaam
Ik voelde me erg goed, en er werd serieus naar me geluisterd .
Voor neurologische problematiek heb ik goede begeleiding. Duidelijke oefeningen voor thuis en goede therapie.
Mijn klachten waren niet zo goed te duiden. Ik werd goed onderzocht om vast te stellen wat mijn klachten veroorzaakte.
Kundig, adequaat, empathisch, Vriendelijk en aardig