Marjoleine heeft een op maat gemaakte behandeling voor mijn klachten gemaakt en duidelijk uitgelegd waarom deze oefeningen in mijn geval heilzaam zijn. Ik heb weer hoop gekregen op een verbetering... Marjoleine heeft een op maat gemaakte behandeling voor mijn klachten gemaakt en duidelijk uitgelegd waarom deze oefeningen in mijn geval heilzaam zijn. Ik heb weer hoop gekregen op een verbetering van mijn situatie.

Deana Cremers

Mijn fysiotherapeut luisterde goed naar mijn klachten en nam mij heel serieus. Hij deed veel moeite om de oorzaak van mijn klachten te achterhalen en bedacht ook meerdere oplossingen/adviezen om... Mijn fysiotherapeut luisterde goed naar mijn klachten en nam mij heel serieus. Hij deed veel moeite om de oorzaak van mijn klachten te achterhalen en bedacht ook meerdere oplossingen/adviezen om mijn klachten te verhelpen. De empathie en professionele houding sprak mij enorm aan.

Zij is zeer deskundig en zoekt altijd naar de mens achter de fysieke klacht

Ontzettend bekwame therapeute. Duidelijk, eerlijk en enthousiast. Ben hier super tevreden mee !

Gemma is gewoon een ontzettend fijn mens om mee te werken

Behandeling deskundig en vriendelijk. Zonodig ook flexibel in uitvoering.

Bij onduidelijkheden wat de klacht is. Is goed besproken en geëvalueerd.

Gemma luistert goed, denkt mee en geeft vertrouwen dat het ( misschien) wel goed komt.