Ik ben al jaren bekend met deze praktijk en had meteen vertrouwen in de therapeut.dat vind ik heel belangrijk
Ze was duidelijk over de behandeling en hoe verder
Ik loop ongeveer 20 minuten op lopende band, en dat is t. Ik kan m.i. net zo goed dagelijks buiten in de frisse buitenlucht met mijn AirPods in de oren enkele km stevig wandelen. Wat ik nu...Ik loop ongeveer 20 minuten op lopende band, en dat is t. Ik kan m.i. net zo goed dagelijks buiten in de frisse buitenlucht met mijn AirPods in de oren enkele km stevig wandelen. Wat ik nu overigens ook doe.
Fijn geholpen door lilian. Behandeling heeft goed gewerkt.
Ze neemt de tijd om naar je te luisteren. Behandeld de klachten heel effectief en geeft daarbij ook goede advies om de klachten in de toekomst te verminderen. Hele fijne prof. fysiotherapeut...Ze neemt de tijd om naar je te luisteren. Behandeld de klachten heel effectief en geeft daarbij ook goede advies om de klachten in de toekomst te verminderen. Hele fijne prof. fysiotherapeut die haar werk zeer serieus neemt.
De therapeut had een luisterend oor en nam mij serieus. Ze legde van tevoren goed uit wat ze ging doen. Het was een fijn contact
Deskundig en eerlijk over het verloop/te behalen doel
Vriendelijk, goede uitleg
Lilian is een geweldig bedreven en kundig fysiotherapeut. Denkt enorm mee. Ik ben er enorm enthousiast over.
Ik heb vertrouwen, word serieus genomen en de therapeut is er echt voor mij en helpt me zoveel zij kan.