Prima advies, oefeningen, duidelijk en eerlijke verwachting besproken.
Zeer grote deskundigheid en breder kijken dan alleen de kwaal
Thomas Punt
Persoonlijke begeleiding, prettige sfeer
Zeker, de kennis en kunde van Gemma is uitstekend! Ze weet heel goed waar ze mee bezig is, heeft kennis van zaken, en luistert goed. Probeert samen met mij een goed en haalbaar plan op te stellen en...Zeker, de kennis en kunde van Gemma is uitstekend! Ze weet heel goed waar ze mee bezig is, heeft kennis van zaken, en luistert goed. Probeert samen met mij een goed en haalbaar plan op te stellen en dit tussentijds te evalueren!
Vlotte, adequate benadering met veel begrip. Terzake kundig. Zonder de ernst uit het oog te verliezen toch met veel gevoel voor humor. Bekwaam!
Paul
Tijdens de gehele behandeling een prettige samenwerking ervaren. Goede duidelijke communicatie, uitleg mbt de oorzaak en instructie (oa via de app) om te herstellen.
Deskundig, rustig, luistert goed en stelt de juiste diagnose.
Prettig contact; goede behandeling; dus tevreden.
Gemma is een prettige therapeut, neemt je serieus en is deskundig. Zoekt verder wanneer iets niet blijkt te werken.
Een prettige praktijk met veel aandacht voor de patiënt.