Lilian luisterde naar mijn klachten, kwam ook met oplossingen waardoor (waarschijnlijk) de klachten minder werden

Joyce Reintjes

Indien mensen in mijn omgeving long COVID klachten hebben.

Zeer professioneel, empathisch, vriendelijk, rustig, motiverend en inspirerend.

Ilse

Mijn behandelaar had meteen door wat er aan de hand was. Zij heeft mij goed behandeld en geholpen met goede oefeningen en nu heeft het zijn tijd nodig. Zodra ik haar nodig heb kan ik meteen bellen.... Mijn behandelaar had meteen door wat er aan de hand was. Zij heeft mij goed behandeld en geholpen met goede oefeningen en nu heeft het zijn tijd nodig. Zodra ik haar nodig heb kan ik meteen bellen. Met haar hulp en mijn aanpassingen en oefenen moet het goed komen.

Positieve eerste indruk. Vriendelijk en vertrouwenwekkend.

Riny v Helvoort

Persoonlijk benadering en serieus ingaan op de klachten en vragen die je hebt . Je bent geen nummer. Goed betrokken bij de klachten die je hebt en naar een persoonlijke oplossing zoeken

Hij is duidelijk, geeft goed advies, neemt je serieus, is betrokken.

Ik word serieus genomen met mijn klachten. Naast een goede begeleiding bij de oefeningen die ik moet doen, geeft de fysiotherapeut ook tips, info en adviezen waaruit blijkt dat hij kundig is mbt... Ik word serieus genomen met mijn klachten. Naast een goede begeleiding bij de oefeningen die ik moet doen, geeft de fysiotherapeut ook tips, info en adviezen waaruit blijkt dat hij kundig is mbt deze ziekte. Rustige, vriendelijke therapeut. Toont echte interesse.