Fijne begeleiding en er wordt goed naar je geluisterd.
Luistert goed, weet waar ze het over heeft en geeft goede behandeling
Er wordt goed gekeken naar wat er aan de hand is en waar nodig ook doorverwezen naar andere specialisten om dingen uit te sluiten.
W.T.
Goede begeleiding, goede behandeling. staan altijd voor je klaar, duidelijk uitleg.
Arlette van Belle
Juiste manier van benadering en correcte houding.
John strik
Het resultaat
Ze was duidelijk, rustig en voel me bij haar op mijn gemak.
Goede behandeling prettig in omgang goede tips
Zij maakte op mij een bijzondere deskundige indruk. Ze luisterde goed naar mijn bevindingen aangaande de behandeling en voortgang. Ze nam ruim de tijd voor mij. Ze was duidelijk in haar...Zij maakte op mij een bijzondere deskundige indruk. Ze luisterde goed naar mijn bevindingen aangaande de behandeling en voortgang. Ze nam ruim de tijd voor mij. Ze was duidelijk in haar uitleg over de aandoening en wat voor behandeling daarvoor het meest geschikt was. Ik heb de samenwerking met haar als zeer aangenaam ervaren..
Een rustigere benadering, minder gehaast zou beter werken voor mij. Even gaan zitten voor een kennismaking toont betrokkenheid. De geadviseerde oefeningen waren nog te moeilijk voor dat moment. Een rustigere benadering, minder gehaast zou beter werken voor mij. Even gaan zitten voor een kennismaking toont betrokkenheid. De geadviseerde oefeningen waren nog te moeilijk voor dat moment.