Ze weet waar ze het over heeft, geeft goede begeleiding en de test resultaten laten vooruitgang zien, dus de oefeningen hebben baat. Ook ik ze aardig en correct jegens de cliënten.
Vriendelijk, respectvol, kundig, duidelijk.
Deskundig over mijn ziekte.
Fysiotherapeut is zeer kundig, heeft verstand van zaken. Ik kreeg het gevoel in goede handen te zijn om de pijn te bestrijden.
Goede behandeling, kundig, legt uit en heeft een effectieve aanpak.
Luistert goed naar je klacht, stemt behandeling goed af, geeft goede uitleg en is heel aardig. Weer snel van klacht af.
Jan-Hein
Het enthousiasme, kundig en spontaan. Ondanks de 10 hoop ik haar nooit meer in deze setting tegen te komen, maar dat is meer medisch gezien voor mijzelf :-), maar als het nodig is, weer graag...Het enthousiasme, kundig en spontaan. Ondanks de 10 hoop ik haar nooit meer in deze setting tegen te komen, maar dat is meer medisch gezien voor mijzelf :-), maar als het nodig is, weer graag deze therapeute.
Geweldige behandeling en hulp. Weet van aanpakken en daar houd ik van????????????????
Ze was enthousiast, aardig, luisterde goed. Gaf duidelijke tips en oefeningen.