Zowel Thuis als op praktijk super behandeld. Ervaren, deskundig en goed luisteren.
Vriendelijk, correct, meedenkend,
König
Duidelijk een therapeute met veel ervaring en kennis die haar werk serieus neemt.
Ze deed het prima
De zorg verlener heeft al contact met mij opgenomen
Alles proberen te doen om mij van de pijn te verminderen En een luisterend oor voor mijn probleem.
Heb het gevoel dat de betreffende fysiotherapeut (nog) weinig ervaring heeft met oudere cliënten met gelijksoortige problemen.
Jan Udink
Ik werd serieus genomen en vakkundig geholpen en niet aan het lijntje gehouden!
Fijne begeleiding, goede uitleggen , fijne tips
Goede en duidelijke uitleg
Gemma, is een zeer prettige persoonlijkheid. Die luisterd naar wat patiënt te melden had stelde hierop een plan samen en besprak dit. Iedere behandeling een korte evaluatie wordt als zeer prettig...Gemma, is een zeer prettige persoonlijkheid. Die luisterd naar wat patiënt te melden had stelde hierop een plan samen en besprak dit. Iedere behandeling een korte evaluatie wordt als zeer prettig ervaren. Verder was Gemma een vakkundig onderbouwt. En gaf uitleg tijdens de behandeling wat ze aan het doen was. Kortom alles als zeer positief ervaren. Mocht ik nog hulpbehoevend zijn kom ik zeker bij Gemma terug.