De behandeling verliep zeer gestructureerd en met veel toelichting.
elke keer dat ik was geweest was er verbetering

Goede communicatie , prima behandeling en serieus ingaan op de klacht.

De therapeut luisterde en nam mij serieus. De therapeut legde duidelijk uit wat er gedaan werd en hield hierbij rekening met mij

Marga van bergen

Fijn contact en behandeling ik ben zeer tevreden ik heb een zeer goede keuze gemaakt toen ik op zoek was naar een goede fysiotherapeut , dankje wel

Dit komt omdat mijn klachten weer terug kwamen en de oefeningen gebruik ik nog steeds dus dat is positief, ze hebben bijna geen effect maar misschien komt dit weer. Jimmy heeft mijn onderrug... Dit komt omdat mijn klachten weer terug kwamen en de oefeningen gebruik ik nog steeds dus dat is positief, ze hebben bijna geen effect maar misschien komt dit weer. Jimmy heeft mijn onderrug losgemaakt en ik denk niet dat het dat is, ik denk niet dat mijn spieren alleen losgemaakt moeten worden, vandaar een 7

De behandeling heeft wel effect gehad ,alhoewel de klachte n toch weer wat terug komen dus binnen kort ga ik toch weer contact opnemen met haar

Deskundig, vertrouwen en je wordt serieus genomen.
Deskundig, vertrouwen en je wordt serieus genomen.
Nikki neemt de tijd voor je. Om vragen aan haar te stellen en ze geeft goede uitleg over het gehele behandel traject. Ik heb een goede ervaring gekregen.

Snel klachtenvrij na 6 maanden al klachten en binnen 2 behandelingen van mijn klachten af.