Rustig en duidelijke uitleg over de behandeling en de vervolgstappen
Anja
Ik ben zeer serieus genomen en goed begeleid. De begeleiding was heel prettig en professioneel. Dikke pluim!
Goed luisteren naar de klacht Goed en netjes behandeld Duidelijke afspraken
Ik ben erg tevreden over de praktijk. Alle behandelaren die mij tot nu toe behandeld hebben zijn deskundig, hebben een goede oplossing en zijn ook heel vriendelijk.
Britt van der heijden
Je wordt serieus genomen en de behandel mogelijkheden worden besproken. Eventueel via telefonisch contact iets bespreken zodat een consult niet per se nodig hoeft te zijn. Heeft contacten dus kan...Je wordt serieus genomen en de behandel mogelijkheden worden besproken. Eventueel via telefonisch contact iets bespreken zodat een consult niet per se nodig hoeft te zijn. Heeft contacten dus kan vragen stellen over een beoordeling in het ziekenhuis. Denkt mee over het hoe in te vullen programma als je al veel bij de fysio komt en dus wil besparen op het aantal behandelingen.
Kees de Waal
Prettig persoon in de omgang en daarnaast professioneel.
Ronald heeft altijd duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is, wat hij wel of niet kon doen mbt behandelen, dacht mee en bezit naar mijn idee de juiste vakkennis om mij te behandelen. Verder is hij...Ronald heeft altijd duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is, wat hij wel of niet kon doen mbt behandelen, dacht mee en bezit naar mijn idee de juiste vakkennis om mij te behandelen. Verder is hij altijd positief, eerlijk, geïnteresseerd, houdt van een praatje en een grapje. Een fijn persoon.
van beers
Zijn kundigheid en duidelijke uitleg .
De fysiotherapeut is absoluut deskundig, maar de behandeling is niet aangeslagen, waarschijnlijk omdat een andere diagnose gesteld zal worden via een MRI-scan. Kijkende naar de vraag zal ik de...De fysiotherapeut is absoluut deskundig, maar de behandeling is niet aangeslagen, waarschijnlijk omdat een andere diagnose gesteld zal worden via een MRI-scan. Kijkende naar de vraag zal ik de fysiotherapeut niet aanbevelen voor dezelfde klachten als ik heb. Immers, de behandeling werkt niet, dus waarom zou ik hem dan aanbevelen.