Goeie feedback en continue verbetering ervaren. Steeds worden uitgedaagd om ook zelf actief thuis nog verder te herstellen. Ik heb alle tips zoveel mogelijk in praktijk gebracht om snel te...Goeie feedback en continue verbetering ervaren. Steeds worden uitgedaagd om ook zelf actief thuis nog verder te herstellen. Ik heb alle tips zoveel mogelijk in praktijk gebracht om snel te kunnen herstellen.
Als iemand aan mij vraagt of ik een goede fysiotherapeut ken. En wanneer ik over mijn eigen ervaringen vertel.
De begeleiding was altijd goed en vriendelijk en hebben er alles aan gedaan om mijn schouder (s)zo sterk mogelijk te maken
Han Swinkels
Ik word periodiek behandeld voor inflexibele ruggenwervel. Over de jaren heen heb ik meerdere therapeuten gehad. Expertise en vaardigheden zijn altijd van goed tot zeer goed niveau. Verder ervaar ik...Ik word periodiek behandeld voor inflexibele ruggenwervel. Over de jaren heen heb ik meerdere therapeuten gehad. Expertise en vaardigheden zijn altijd van goed tot zeer goed niveau. Verder ervaar ik de persoonlijke aandacht van receptie tot in de behandelkamer als zeer positief.
Vriendelijk, luisterd goed naar wat je te zeggen hebt.
Ad van den Bosch
Ze was kundig goed van uitleg, en luisterde goed naar de bevindingen voor iedere aanvang
Ze nam de tijd om alles te bespreken. De oefeningen hebben het resultaat gegeven wat we wilde en alle vragen werden altijd goed en duidelijk uitgelegd.
Vakkundig en gemotiveerd , meedenkend en luisterend
Als andere mensen klachten hebben en overwegen naar Verzijden te gaan
Miranda Coolen
Tombra neemt de tijd voor je en heeft een luisterend oor als je ergens mee zit Ook is hij duidelijk in wat hij gaat doen en wat zijn streven is ik ervaar hem als een fijne therapeut