Vierra

De fysiotherapeut is vriendelijk, aardig en behandelt je goed. Ze geeft duidelijk aan wat ze gaat doen en wat ik zelf moet doen om het probleem te verhelpen.

Rustig, eerlijk en duidelijk. De oefeningen maken het voor mij makkelijk om pijn te voorkomen. Door pijn te bespreken was de oorzaak ook duidelijker.

De deskundigheid, professionaliteit, beschikbaar hebben van apparatuur waaronder een echo.

Goede aanpak van het probleem, duidelijke uitleg tot hoever wij zouden gaan en als er geen verbetering op zou treden doorverwijzen naar orthopeed voor andere behandeling. Straalt vertrouwen uit en... Goede aanpak van het probleem, duidelijke uitleg tot hoever wij zouden gaan en als er geen verbetering op zou treden doorverwijzen naar orthopeed voor andere behandeling. Straalt vertrouwen uit en professionaliteit. Therapeute weet waar zij het over heeft, prettig persoon in de omgang.

Leo van Geffen

In het geval ik meerdere behandelingen met positief resultaat gehad zou hebben. Nu oordeelde ik dat één behandeling volstond.