De hulp was erg fijn. Mijn oefeningen werden duidelijk uitgelegd en ze namen de tijd voor me. Ik heb mijn doel ook behaald door middel van de hulp

Fysiotherapeut bleef zoeken naar mogelijkheden op momenten dat niks leek te helpen en niet duidelijk was waar mijn klachten vandaan kwamen.

Volledig hersteld pijnvrij de deur uit gelopen. Pees herstel klas is goed(koper) alternatief voor wanneer je geen verzekering hebt

Deskundig, goed geluisterd en de juiste oefeningen. Gaat weer top dus daar ben ik blij mee.

De therapeut is erg toegankelijk en vriendelijk. Bewijst goed te weten waar ze me bezig is en verklaard duidelijk wat het probleem is en waarom het op een bepaalde manier behandeld wordt. Toont ook... De therapeut is erg toegankelijk en vriendelijk. Bewijst goed te weten waar ze me bezig is en verklaard duidelijk wat het probleem is en waarom het op een bepaalde manier behandeld wordt. Toont ook interesse buiten het lichamelijke probleem en onthoudt (of noteert) goed waar de vorige gesprekken over gingen.

Duidelijke aanwijzingen bij oefeningen. Enthousiast en prettige manier van communiceren.

Vertelt welke stappen gezet gaan worden
Probeert af te stemmen
Geen 10, omdat ivm tijdsplanning de behandeling soms snel, snel moet