Ik vond de fysiotherapeut erg deskundig, zeer vriendelijk en duidelijk over de behandeling. Ik voelde me vanaf het eerste moment serieus genomen, ik voelde me prettig bij haar en heb veel baat gehad...Ik vond de fysiotherapeut erg deskundig, zeer vriendelijk en duidelijk over de behandeling. Ik voelde me vanaf het eerste moment serieus genomen, ik voelde me prettig bij haar en heb veel baat gehad van de behandeling. Er zijn genoeg praktijken dichter in de buurt, maar ik vind deze fysiotherapeut dat extra stukje rijden zeker waard.
Doet als ik hoor dat mensen een fysiotherapeut zoeken zou ik het aanbevelen
Altijd
Nicole
Hij heeft me prima geholpen en het was een prettig contact. Ik ben nog nooit bij een andere fysio geweest dus kan het niet vergelijken maar op basis van deze behandeling ben ik erg tevreden.
Jarno
Geen klachten meer, goed en adequaat geholpen. De uitleg tijdens de behandelingen was erg prettig. Denk hierbij aan wat is een gewricht en waarom kraken deze. Voor jullie wellicht heel logisch voor...Geen klachten meer, goed en adequaat geholpen. De uitleg tijdens de behandelingen was erg prettig. Denk hierbij aan wat is een gewricht en waarom kraken deze. Voor jullie wellicht heel logisch voor mij onbekend.
Bij aanvang was ik sceptisch. Emilio is vrij jong en zou hij wel de nodige ervaring hebben? Bij klachten zou ik zeker bij Emilio terugkomen. Erg professioneel.
Sandra heeft het ontzettend goed gedaan
Bianca
Hij neemt de tijd en geef goede uitleg ,alleen mijn problemen werden erger daar door door gestuurt naar verdere behandeling
Laura is een sportvrouw. Ze snapt dat een sporter snel van zijn blessure af wil and dat de oorzaak wordt aangepakt, niet de symptomen daar het anders weer terugkomt. Ze heeft haar eigen mening and...Laura is een sportvrouw. Ze snapt dat een sporter snel van zijn blessure af wil and dat de oorzaak wordt aangepakt, niet de symptomen daar het anders weer terugkomt. Ze heeft haar eigen mening and haar intuitie leidt snel tot haar aanpak, ondanks dat Laura open is over andere mogelijkheden. Haar self-reflectie werkt goed. Daarnaast is ze empatisch, leeft zich in de klant en weet daardoor ook een snelle genezing te bewerkstelligen, immers positieve feedback doet wonderen.
Vriendelijk en kundig zijn sleutelwoorden.
Erik pennings
Goede fysiotherapeut, vriendelijk en toegankelijk persoon, gemakkelijk in de omgang.