J. De Kort

Zeer snelle behandeling, en mee denken over vervolg behandeling. Ga zo door.

Deskundig. Meedenkend. Goed bereikbaar met fiets en auto.

Effektive behandeling, vriendelijke, grappige vrouw

Sandra heeft me heel erg goed geholpen, ik ben verlost van mijn nekklachten,hoofdpijn en oorpijn. Daarnaast nam ze mijn klachten serieus. Ze is daarnaast een prettig persoon om door behandeld te... Sandra heeft me heel erg goed geholpen, ik ben verlost van mijn nekklachten,hoofdpijn en oorpijn. Daarnaast nam ze mijn klachten serieus. Ze is daarnaast een prettig persoon om door behandeld te worden.

Heeft heel goed gehandelt en goed geholpen in korte tijd

Ik werd zeer aardig vriendelijk en deskundig geholpen door Laura ??

Peter P

Aangezien bij de praktijk verschillenden fysiotherapeute werken, waarbij ieder fysiotherapeut weer anders is, is de kwaliteit van de dienstverlening afhankelijk van je klacht en wie het zou kunnen... Aangezien bij de praktijk verschillenden fysiotherapeute werken, waarbij ieder fysiotherapeut weer anders is, is de kwaliteit van de dienstverlening afhankelijk van je klacht en wie het zou kunnen behandelen. De eerste fysiotherapeut die mijn klacht behandelde had niet de juiste diagnose gesteld en dus ook niet de juiste behandeling. Vervolgens ben ik naar een andere praktijk gegaan (in een andere plaats) waar wel de goeie diagnose werd gesteld alleen kondig geen dryneeldingbeheandeling geven. Vervolgens ben ik weer naar Verzijden gegaan en heeft een andere fysiotherapeute dan de eerste keer mij prima geholpen, op basis van de gestelde diagnose inde andere praktijk.