De therapeut luistert naar je klachten en behandelt goed. Daarnaast geeft zij ook duidelijk aan dat je zelf ook iets te doen hebt m.b.t. de oefeningen.
Kundig en efficiënt
Jimmy stelt open vragen en luistert aandachtig naar de patiënt. Vanuit daar stelt hij samen met de patiënt een behandelplan op.
Mark
Professioneel advies, concreet behandelplan met goed uitgelegde visie van waar we naartoe willen en daarnaast opties aangeboden naast dit voorgestelde plan. Zodat de keus glashelder is en ook de...Professioneel advies, concreet behandelplan met goed uitgelegde visie van waar we naartoe willen en daarnaast opties aangeboden naast dit voorgestelde plan. Zodat de keus glashelder is en ook de voor- en nadelen. Daarnaast erg vriendelijke begeleiding tijdens de oefeningen en de behandeling.
Hendrike Versteeg
Deskundig, goede oefeningen, serieus genomen als client
Deskundige hulp en veel baat bij de behandeling. Ook in goed overleg gestopt met epte om te kijken of het verder met oefeningen zou verbeteren. Goede voorlichting gekregen hoe tijdens de behandeling...Deskundige hulp en veel baat bij de behandeling. Ook in goed overleg gestopt met epte om te kijken of het verder met oefeningen zou verbeteren. Goede voorlichting gekregen hoe tijdens de behandeling toch doorgegaan kon worden met sporten. Al met al zeer tevreden!
Ze was erg vriendelijk en ik voelde me op mijn gemak. Ze ging niet verder dan ik kon en had alle intenties om mijn enkel weer te laten 'werken'. In tegenstelling tot mijn eerste fysiotherapeut...Ze was erg vriendelijk en ik voelde me op mijn gemak. Ze ging niet verder dan ik kon en had alle intenties om mijn enkel weer te laten 'werken'. In tegenstelling tot mijn eerste fysiotherapeut Tombra, die me niet serieus nam en een veelte harde aanpak had waardoor het proces van mijn enkel achteruit ging.
Deskundig therapeut. En je kan altijd heel snel terecht met klachten.