Zeer duidelijke uitleg over de klachten en zoekt altijd naar een oplossing. Is ook heel prettig in de omgang
Het oprecht luisteren en het bekijken naar de oefeningen die ook daadwerklijk te doen en vol te houden zijn voor de patient . De profecionele kundigheid van Hilde( en later Sandra)
Goede uitleg en een fijne fysiotherapeute heel aardig.
Jan Dolman
Hij is zeer kundig ,en bespreekt de vooruitgang in duidelijke en begrijpelijke taal ??
Laura is top en ze heel aardig en geeft goede advies mee en oefeningen
Ted is werkelijk rop of the bill. Zeker qua communicatie is hij perfect.
Kundig nam de tijd voor uitleg, nam zelf iom mij contact op met de orthopeed en de huisarts over verdere behandeling. Kortom een uitstekende fysio
Duidelijk en goed uitleg over de oefeningen
Hij is duidelijk, legt goed uit, is betrokken, ziet en hoort de client
Het gaat allemaal in goed overleg en het contact is prettig. Ook ben ik enorm geholpen toen het minder goed ging. Ik wordt serieus genomen wanneer ik klachten heb en er wordt gekeken naar een goede...Het gaat allemaal in goed overleg en het contact is prettig. Ook ben ik enorm geholpen toen het minder goed ging. Ik wordt serieus genomen wanneer ik klachten heb en er wordt gekeken naar een goede oplossing, dat is erg fijn.