Fijne jonge behandelaar die goed luisterde en keek. Ik had weinig vertrouwen dat het weer goed zou komen met mijn enkel, omdat dit probleem al zo lang speelt en plotseling zo verergerd was. Hij...Fijne jonge behandelaar die goed luisterde en keek. Ik had weinig vertrouwen dat het weer goed zou komen met mijn enkel, omdat dit probleem al zo lang speelt en plotseling zo verergerd was. Hij heeft mij daarin gerust kunnen stellen en de goede oefeningen meegegeven om de stabiliteit te verhogen. Heel blij mee. Ook met de app.
Duidelijk antwoord op mijn klacht en wat wel en niet te doen
Een hele fijn band en betrokken met mijn situatie
Deskundig, sterke handen in de behandeling wat prettig is, goede gesprekken en een mail met oefeningen, ondersteund door filmpjes. ik ben vaak aan het zoeken naar een houding of een detail en nu...Deskundig, sterke handen in de behandeling wat prettig is, goede gesprekken en een mail met oefeningen, ondersteund door filmpjes. ik ben vaak aan het zoeken naar een houding of een detail en nu leerde ik het goed aan.
Omdat ik heel prettig behandeld ben, goede adviezen, afspraken zijn goed geregeld, het ziet er allemaal netjes uit in de praktijk, ik voelde me gehoord.
Bij rugklachten en begeleiding van sporten
Merith Punt
Als mensen een nieuwe Fisio therapeut nodig hebben
Het enthousiasme van Rolf en de fijne aandacht
De therapeut weet waar hij over praat en heeft mij ontzettend goed begrepen en geholpen.