Ted is erg goed in zijn vak en in het bespreken van mogelijkheden. Hij is ook erg betrokken en informeert ook buiten de afspraken om.
Jonge enthousiaste vent met ervaring. Vooraf zijn de mogelijke behandelingen besproke.
Kwam zelfverzekerd over, had kennis van zaken, ontdekte een breuk die bij de HAP gemist was, begeleidde het traject daarna goed
Goede fysiotherapeut en aardig vrouw
Gewoon een fantastische praktijk en therapeut (Jimmy)
Na elleboogbreuk een aantal behandelingen gehad plus advies voor oefeningen. Helaas werd fysio niet vergoed en heb ik de afsrpaken daardoor moeten beperken. Dat is jammer, maar gelukkig waren de...Na elleboogbreuk een aantal behandelingen gehad plus advies voor oefeningen. Helaas werd fysio niet vergoed en heb ik de afsrpaken daardoor moeten beperken. Dat is jammer, maar gelukkig waren de behandelingen voldoende voor maximaal herstel.
Kundig en duidelijk!
Niels Keukens
Kundige fysio. Behandeling was goed en ben van mijn klachten af.
Goede communicatie Effectieve behandeling Speelt goed in op huidige situatie Luistert goed