Vraagt onvoldoende door, geeft aan dat de behandeling gaat helpen. Zet standaard therapieen in.
Fijn mens
Kundigheid, vriendelijkheid, positief.
Ik was tevreden, en de therapie helpt voor mij. Bedankt
De vriendelijkheid en gelijkwaardig in het contact met de therapeut. Hij luisterde en gaf ruimte aan een andere zinswijze zonder deze van tafel te vegen. Maar wist wel zijn eigen uitleg te...De vriendelijkheid en gelijkwaardig in het contact met de therapeut. Hij luisterde en gaf ruimte aan een andere zinswijze zonder deze van tafel te vegen. Maar wist wel zijn eigen uitleg te onderbouwen.
Vriendelijk en deskundig.
De fysiotherapeute was zeer deskundig, gaf heldere uitleg, toegankelijk en betrokken. Gaf heldere adviezen en legde uit waarom. De praktijk zelf heb ik als zakelijk en commercieel ervaren. Ik...De fysiotherapeute was zeer deskundig, gaf heldere uitleg, toegankelijk en betrokken. Gaf heldere adviezen en legde uit waarom. De praktijk zelf heb ik als zakelijk en commercieel ervaren. Ik zou de specifieke fysiotherapeute wel adviseren, niet zo snel de praktijk in algemeenheid. De vele vragenlijsten die je op voorhand moest invullen, ervaarde ik als irritant.
Ivo Hoogland
Hij neemt mij en mijn klachten serieus en bovenal kan door kennis- en ervaring relativeren. De persoonlijke zorg die ik heb omzetten in realiteit.
Ze is vriendelijk is heel duidelijk en heeft verstand van haar werk en heeft na de behandeling nog steeds belangstelling voor de persoon