Ze nam de tijd.Kwam met behandel plan dat realistisch was en hield alles goed in de gaten. Dus ik ben zeer tevreden vreden
Het proces dat ik doorlopen heb
Esther
Na 2 jaar constante pijn was dit mijn 3de fysiotherpeut. Klachten zijn zo goed als weg. En fijn dat ik daar ook meteen een echo kreeg.
Clara
Erg tevreden met mijn bezoek bij de fysio. Ik werd goed begeleid en kreeg duidelijk uitleg over de oefeningen die ik thuis moest volgen. Hierbij kreeg ik ook filmpjes toe gestuurd, zodat ik ze nog...Erg tevreden met mijn bezoek bij de fysio. Ik werd goed begeleid en kreeg duidelijk uitleg over de oefeningen die ik thuis moest volgen. Hierbij kreeg ik ook filmpjes toe gestuurd, zodat ik ze nog thuis goed kon bekijken. Erg prettig.
Als iemand knie of handklachten heeft, kan deze therapeut prima helpen
Attentheid
De omgang met patiënt en behulpzaamheid.
Robert Jan Blom
Therapeute Renée Vos Ze nam de tijd en luisterde super goed naar mijn klachten . Ook mede door haar nononsens mentaliteit heeft ze het voor elkaar gekregen om mij in de richting te krijgen die...Therapeute Renée Vos Ze nam de tijd en luisterde super goed naar mijn klachten . Ook mede door haar nononsens mentaliteit heeft ze het voor elkaar gekregen om mij in de richting te krijgen die zéér gewenst was om herstel te bewerkstelligen. Direct en to the point zette ze mijn eigenwijze ik op zijn nummer en liet mij inzien dat ik haar raad het beste op kon volgen met als resultaat dat ik met sprongen vooruit ging. Ik ben haar erg dankbaar, en kan dus uit eigen ervaring haar van harte aanbevelen.
Deskundigheid is goed. wel een tip de oefeningen die hij geeft op papier of digitaal meegeven zodat het oefenen thuis voortgezet kan worden en je de oefeningen na kan kijken
Alexander van Hedel
Echte interesse in de mens, goede onderbouwde ondersteuning en duidelijke afspraken. Dit alles maakt dat er successen worden geboekt met de client, in dit geval mijzelf.