De fysiotherapeut nam mijn klachten zeer serieus, stelde mij op mijn gemak, en ging in zijn behandeling oplossingsgericht te werk.
De behandeling heb ik als professioneel en effectief ervaren,...
De behandeling heb ik als professioneel en effectief ervaren, de fysiotherapeut is daarbij zeer vriendelijk.

De oefeningen hebben mijn zoon bijzonder goed geholpen en wij hebben door de ondersteuning veel beter inzicht gekregen in hoe onze zoon in elkaar steekt en hoe wij beter met hem om kunnen gaan.

We hebben een 10 gegeven omdat er goed is gekeken naar de behoefte van onze dochter en er is gekeken naar haar grenzen. Deze zijn opgezocht en niet overtreden waardoor er een mooie groeicurve te... We hebben een 10 gegeven omdat er goed is gekeken naar de behoefte van onze dochter en er is gekeken naar haar grenzen. Deze zijn opgezocht en niet overtreden waardoor er een mooie groeicurve te zien was.

De ontvangst en de behandeling is prima .en gemoedelijk .

Kwam kundig over was duidelijk. Klantgericht Deed alles in overleg. Lag het probleem uit richting verbetering. Toffe vent voor cliënt / en practijk

Ik zou wel willen aanbevelen, maar meestal kiest de behandelende arts

Praktisch, to the point,deskundig, Het heeft geholpen.