M.Cohen Rodriguez

Uitstekende fysiotherapeut, geeft veel uitleg over mijn ziekte en is zeer deskundig. Bovendien heeft hij altijd een luisterend oor. Ook is hij zeer motiverend.

Marjolein

Aansluiten met oefeningen in de beleef wereld van het kind. Helder in communicatie.

Tally Katuin

Ik ben hartstikke tevreden met Alex .Hij is heel aardig, behulpzaam en helpt heel goed bij mijn klachten.

Sharon Roos

Jitske kwam bij ons met voorkennis van het ziekenhuis, wij als ouders zagen het heel anders in dan het ziekenhuis. Zij heeft objectief kunnen kijken naar Mason zelf en niet zich laten leiden door... Jitske kwam bij ons met voorkennis van het ziekenhuis, wij als ouders zagen het heel anders in dan het ziekenhuis. Zij heeft objectief kunnen kijken naar Mason zelf en niet zich laten leiden door wat het ziekenhuis vond. En daarom kunnen luisteren naar ons als ouders! En heeft gedaan wat het beste is voor onze zoon.

Wil de boer

Hij motiveerd mij even goed om een grootte wandeling te maken

Ingrid Vringer

Goede behandeling en juiste instructies voor oefeningen soms zelfs ondersteund met uitleg op papier.

Marianne Scholten

Prettig en duidelijk geholpen. Soms kwam ze wat onzeker over. Jong en nieuw in de praktijk.

Marjanne

Ik werd serieus genomen en gerustgesteld. Ook heeft het geholpen dat mijn klachten werden genormaliseerd. Daarbij heb ik goede oefeningen gekregen waardoor de klachten snel verbeterden. Ik had al... Ik werd serieus genomen en gerustgesteld. Ook heeft het geholpen dat mijn klachten werden genormaliseerd. Daarbij heb ik goede oefeningen gekregen waardoor de klachten snel verbeterden. Ik had al minstens een half jaar lang last van klachten die met oefeningen/masseren na twee dagen afnamen.