Kan goed luisteren ziet, in wat er moet gebeuren heeft een holistische kijk op het geheel. Aan rader.
Erik lambeek
De fysiotherapeut begreep mijn klachten en deed uitvoerig onderzoek. Hij keek verder dan alleen de klacht en gaf goede adviezen. Hij nam mijn zorg weg over mogelijk blijvend letsel, maar gaf...De fysiotherapeut begreep mijn klachten en deed uitvoerig onderzoek. Hij keek verder dan alleen de klacht en gaf goede adviezen. Hij nam mijn zorg weg over mogelijk blijvend letsel, maar gaf wel aan dat hij geen medische uitspraken deed. Binnen een maand zodanig hersteld dat de pijnklachten niet of nauwelijks meer aanwezig waren.
Robert
Me fysiotherapeut doet prima werk stelt doelen hij luistert en kijkt in grote lijnen mee hoe we het beste de behandeling vorm geven
Jwa koeter
Het stond open coor mijn suggesties en als er iets veranderd werd in de behandeling werd dat keurig uitgelegd. Behandelingen na onderling overleg.
Herman de Jong
Allereerst het bereikte resultaat! Hij is vriendelijk en to the point in zijn benadering. Voel me op mijn gemak bij hem.
Sandy
Erg zorgzaam en vriendelijk, behandelingen hebben geholpen.
Corry Hienkens - Scipio Blume
Ik kreeg veel thuisoefeningen mee. Samen met de therapeut hebben we deze oefeningen op de praktijk uitgevoerd. Daardoor kon ik de pijn bij overbelasting vh aangedane gewricht zelf verminderen.
M. Cohen Rodriguez
Een luisterend oor voor mijn klachten met hierop aangepaste behandeling
Ria
Goede behandeling, goede uitleg. Oefeningen die steeds aangepast en uitgebreid werden waardoor een spoedig herstel bevorderd is
hanijb
Iets wat langdurige zorg vraagt hiervoor dat verbeteringen ook minder direct zichtbaar is ,maar toch een zeer goed gevoel geeft zeker als de hoge leeftijd hier bij een grote rol...Iets wat langdurige zorg vraagt hiervoor dat verbeteringen ook minder direct zichtbaar is ,maar toch een zeer goed gevoel geeft zeker als de hoge leeftijd hier bij een grote rol speelt