Omdat mijn knie niet goed genoeg verbeterde door de behandelingen en ik gelijk werd doorgestuurd. Ipv dat ik steeds weer opnieuw kwam zonder resultaat. Hij vertrouwde het niet helemaal en werd... Omdat mijn knie niet goed genoeg verbeterde door de behandelingen en ik gelijk werd doorgestuurd. Ipv dat ik steeds weer opnieuw kwam zonder resultaat. Hij vertrouwde het niet helemaal en werd gelijk actie ondernomen. Helemaal super!

e tol

Samen een behandelplan besproken,twee weken na de laatste behandeling nog telefonisch contact over de situatie

De rustige houding naar mij toe en de rustige manier van spreken komen mij erg fijn over!

Hans Gompelman

Persoonlijke aandacht. Vertrouwen in de deskundigheid van de therapeut. De therapeut gaat met veel respect de lichamelijke behandeling aan.

Willy veerman- koning

Ik ben heel erg tevreden, met veel aandacht

Desiree Van Rijn

Om dat Sandra Pomerel een Fijne bekwame Therapeute is ,die verder kijkt en meeleeft dan de Specialist waar ik door ben behandeldt in de afgelopen 2 jaar....
Door haar inzet ligt mijn kans op...
Door haar inzet ligt mijn kans op Verbetering nu op 60%..daarvoor op 0%..

Nathalie

Sandra heeft echt expertise op dit gebied. Er is een wachtlijst maar die is echt de moeite waard. Eindelijk goed geholpen!