Mijn fysiotherapeut heeft verstand van het vak wat hij uitoefent, helpt mij waar nodig is en legt uit wat ik wel en niet kan doen met mijn knie
Sharon Buter-Smit
Ik ging heen met bekkenpijn tijdens de zwangerschap, waardoor ik werd beperkt in alles wat ik wilde doen en door de fysiotherapie kon ik zo goed als alles weer de laatste paar weken van mijn...Ik ging heen met bekkenpijn tijdens de zwangerschap, waardoor ik werd beperkt in alles wat ik wilde doen en door de fysiotherapie kon ik zo goed als alles weer de laatste paar weken van mijn zwangerschap
Mulder
De behandeling werd zeer goed gedaan ,profecioneel
Zoals in de vragen al beantwoord, ze luisteren goed naar je en vragen tijdens de behandeling of het pijn doet en/of je er last van hebt, en geven je tips mee wat je wel en niet mag doen.
Er werd goed naar mij geluisterd om samen te kijken om de pijn minder te laten worden.
Afspraak maken ging snel. Behandelingsplan was snel duidelijk en adequaat uitgevoerd.
Gerda molenaar
Hij heeft een serieus behandelplan opgezet waar soms even door omstandigheden moest aan gepast worden en dat werkte bij mij goed uit.