Sandra heeft me weer leren vertrouwen in artsen en stap voor stap boeken we nog steeds veel resultaat. Je kan alles bij der kwijt en weet mij ook weer op mijn rijtje te zetten. Door Sandra gaat het...Sandra heeft me weer leren vertrouwen in artsen en stap voor stap boeken we nog steeds veel resultaat. Je kan alles bij der kwijt en weet mij ook weer op mijn rijtje te zetten. Door Sandra gaat het steeds beter met mij. En ben haar heel dankbaar
Els Visser-van Gog
Wordt altijd goed naar je geluisterd. Daar wordt dan ook de behandeling op gestart.
Er wordt heel goed geluisterd, goede uitleg over de klacht en de behandeling daarvoor
Jack
Staan altijd voor je klaar bij klachten. Goede behandelingen die de klachten goed hebben verminderd.
Deskundig, informatief en duidelijk in zijn behandeling (en vriendelijk)..
Wordt goed geholpen, loopt er al meer dan 25 jaar onder behandeling
De zijn daar gewoon top
Sandra is een aardige, rustige vrouw die je met respect en uiterste zorgvuldigheid behandelt, met je omgaat. Is deskundig en accuraat maar ook realistisch en eerlijk.
Begaand. Goeie uitleg en begeleiding omtrent behandeling
Duidelijkheid, voornamelijk over de duur van het herstel en hoe er mee oom te gaan in het dagelijks leven