De fysiotherapeut was geduldig, luisterde naar de klachten, legde goed uit wat ze ging doen. Mijn dochter had daarnaast haar pols gebroken (ze kwam voor nek en rugklachten). De fysiotherapeut gaf... De fysiotherapeut was geduldig, luisterde naar de klachten, legde goed uit wat ze ging doen. Mijn dochter had daarnaast haar pols gebroken (ze kwam voor nek en rugklachten). De fysiotherapeut gaf ook tips voor haar pols. Ik ben zeer tevreden over Suze. De klachten van mijn dochter zijn niet helemaal weg, maar wel flink verminderd. Mijn dochter moet werken aan een juiste houding. En dat is iets dat ze zelf moet doen. Maar als we weer een fysio nodig hebben, zal ik zeker navragen of het ook het vakgebied van Suze is. Ik ben ook tevreden over de secretaresse. Goed telefonisch overleg en ik werd teruggebeld en dat is altijd fijn !

Maud Massee

Kundigheid, doortastend en duidelijke uitleg

De professionaliteit, deskundigheid, lieve en leuke mensen

Marc heeft veel kennis van en ervaring met knieproblematiek. In de afgelopen jaren heb ik begeleiding gehad van diverse fysiotherapeuten die niet de juiste kennis hadden van mijn knieprobleem... Marc heeft veel kennis van en ervaring met knieproblematiek. In de afgelopen jaren heb ik begeleiding gehad van diverse fysiotherapeuten die niet de juiste kennis hadden van mijn knieprobleem (Ehlers Danlos) en mij niet passende oefeningen lieten doen, waardoor mijn knieën niet stabieler werden en vaak overbelast raakten tijdens de fysiotherapie. In dit traject heb ik stabiliteit van het kniegewricht opgebouwd, waardoor ik nu meer kan en mijn knieën sneller herstellen wanneer zij overbelast raken. Ik ben hier erg mee geholpen!

Ik kan werkelijk alles met hem bespreken, hij heeft humor, en als ik weer thuiszit voel ik me top

De fysiotherapeut luisterde goed naar mijn probleem en gaf mij goede tips en oefeningen

Gezellige en goede sfeer. En je werd heel goed geholpen