Anna is zeer begaan met de cliënt. Alles is bespreekbaar en ze doet er voor mijn gevoel alles aan om tot een goed eindresultaat te komen
Vakkundigheid
Behandeling zeer goed verlopen
M’n klachten zijn niet verbeterd en ik heb ook het idee dat conclusie vanuit de orthopeed niet juist is/was
Het advies was erg goed, ik ben op weg naar herstel
Kundigheid, goed luisteren, diverse opties testen
Mijn klachten waren lastig te beoordelen, maar hij nam het heel serieus en na een uitgebreide intake begon hij met een gericht doel de behandeling en zijn beoordeling bleek later ook te kloppen. Na...Mijn klachten waren lastig te beoordelen, maar hij nam het heel serieus en na een uitgebreide intake begon hij met een gericht doel de behandeling en zijn beoordeling bleek later ook te kloppen. Na een paar behandelingen waren mijn klachten over. Tijdens de behandelingen informeerde hij mij ook zeer goed. Ik heb de behandelingen als zeer prettig en kundig ervaren.
Goede observatie en daardoor efficiente behandeling met prima resultaat in kort tijdsbestek.
eric de jong
De openheid en professie
Goed behamdeld en na enkele weken van mijn pijn en probleem af