Duidelijk, gericht behandelplan, prettig in de omgang, goede hygiëne, goed resultaat
Corriene Buter-Hollander
Kundige menselijke behandelaarster
Goede massage, alles goed
Stuurt mij terug naar huisarts als zij vindt dat ik verwezen moet worden naar specialist.
Ik vond het fijn dat er verschillende behandelmethodes werden gevolgd en ik nu vrij van klachten ben. De oefeningen doe ik nog regelmatig als ik bang ben dat de klachten terugkomen.
Ben gewoon erg tevreden
Goede tips, verstand van zaken.
Anna weet precies waar ze naar moet kijken en wanneer ze je niet kan helpen heeft ze zeer goede advies om verder te gaan zeer tevreden
Luistert erg goed en behandeld mij uitstekend, voorbeeld van "niet lullen maar poetsen".
Goed luisteren, bij vage klachten niet het gevoel geve van aanstellerij, maar juist het belang op termijn zien om deze klachten nu aan te pakken ipv als het bijv werkbelemmert. Perfect team aan...Goed luisteren, bij vage klachten niet het gevoel geve van aanstellerij, maar juist het belang op termijn zien om deze klachten nu aan te pakken ipv als het bijv werkbelemmert. Perfect team aan begeleiding.