Zeer betrokken, kundig, staat open voor verschillende soorten behandelingen die altijd worden besproken, stelt je op je gemak.
Bianca
Nick was duidelijk, gaf goede oefeningen en resultaat is goed
Hij is een topper
Deskundigheid, als het links om niet lukt gaan we rechts om, geduld
Ik ben prima geholpen. Ernst vertelde hoe het zat. Gaf oefeningen om thuis te doen mee. En de behandelingen hebben tot resultaat geleid. Een vriendelijke, aardige vent, waarmee een goed gesprek...Ik ben prima geholpen. Ernst vertelde hoe het zat. Gaf oefeningen om thuis te doen mee. En de behandelingen hebben tot resultaat geleid. Een vriendelijke, aardige vent, waarmee een goed gesprek mogelijk was. Wanneer ik nogeens dezelfde soort klachten krijg, zal ik zeker vragen door Ernst behandeld te worden.
Linda
Ik kwam binnen met knieklachten die ik nog nooit gehad had, het was in de vakantietijd, dus eerst moest ik naar Anna, tussendoor even naar Nick, en later ben ik bij Lida terecht gekomen, omdat Anna...Ik kwam binnen met knieklachten die ik nog nooit gehad had, het was in de vakantietijd, dus eerst moest ik naar Anna, tussendoor even naar Nick, en later ben ik bij Lida terecht gekomen, omdat Anna mijn achterliggende klachten van de heup ook even wilde meenemen. Lida heeft mij toen weer doorgestuurd naar Sandra om mijn bekkenbodem ook mee te nemen in het verhaal, al met al dus helemaal door de molen, en bij allemaal een goede uitleg, en adviezen wat ik wel en vooral NIET moest doen om zo snel mogelijk verbetering te krijgen. Inmiddels ben ik bijna klachtenvrij en mag ik weer gaan sporten, doormiddel van goed advies, goede oefeningen gaat het nu een heel stuk beter! Blij met de goede behandelingen en kijk op de zaak van alle vier!
Veel kennis, rustige therapeut, behandeling werkt echt.
Harry Hulskemper
Behandeling was heel kort (2 x), zoals een paar jaar geleden ook. Heel snel resultaat dus.
Thomas Buter
De fysiotherapeut is niet alleen heel aardig, maar heeft ook dry-needling toegepast. En dat was nieuw voor mij, maar de begeleiding daaromtrent vond ik super. Daarnaast was de behandeling zeer...De fysiotherapeut is niet alleen heel aardig, maar heeft ook dry-needling toegepast. En dat was nieuw voor mij, maar de begeleiding daaromtrent vond ik super. Daarnaast was de behandeling zeer effectief.