Duidelijk beeld van de behandeling en steeds wordt verder gekeken wat nog meer mogelijk is
S
Ik word behandeld door Lyda en Sandra. Door beide voel ik me altijd heel goed begrepen, samen bespreken we ook de behandeling iedere keer en voel ik me beter als ik wegga dan wanneer ik binnen ben...Ik word behandeld door Lyda en Sandra. Door beide voel ik me altijd heel goed begrepen, samen bespreken we ook de behandeling iedere keer en voel ik me beter als ik wegga dan wanneer ik binnen ben gekomen. Naast dat ze beide kundig zijn, zijn ze ook lief en begripvol. Dat is natuurlijk ook heel belangrijk.
Wil van Dijk
Voel mij serieus genomen, goede uitleg van hoe de klachten komen en hoe een knie werkt. En goed uitgelegd hoe je door oefening verbetering kunt krijgen. En een fijne, rustige benadering door Nick.
Jan Runderkamp
Het feit dat m’n fysiotherapeut zich heeft gespecialiseerd in één bepaald gebied van het lichaam gaf mij meteen al een positief gevoel. Na vele specialisten te hebben gezien (zonder resultaat) kwam...Het feit dat m’n fysiotherapeut zich heeft gespecialiseerd in één bepaald gebied van het lichaam gaf mij meteen al een positief gevoel. Na vele specialisten te hebben gezien (zonder resultaat) kwam deze fysio na één consult met een kraakhelder verhaal en is het vanaf die dag stelselmatig beter gegaan met m’n klachten. Ik kan geen negatieve punten bedenken over m’n ervaring bij de Garage.
Anna
Zie de antwoorden van de vragenlijst. Verder de professionele uitstraling van zowel het bedrijf als de behandelaar.
Edwin
Ik ben met mijn klacht bij 4 verschillende fysio therapeuten geweest en die hebben nooit verbetering in mijn klacht gekregen. Anna Smit daarentegen had na de 2e afspraak/behandeling de oorzaak van...Ik ben met mijn klacht bij 4 verschillende fysio therapeuten geweest en die hebben nooit verbetering in mijn klacht gekregen. Anna Smit daarentegen had na de 2e afspraak/behandeling de oorzaak van de klacht al gevonden. Waardoor ik momenteel mijn benen eindelijk weer fijn en pijn vrij kan trainen
Geert Jan de Kater
De aandacht het ging om na een prostaatverwijdering de bekkenbodem spieren te oefenen en het plassen weer onder controle te krijgen hulde aan het adres van Sandra
Ron Kamst
Van af het begin een geode aanpak. was hiervoor bij een andere fysio waar ik niet vooruit kwam . Via Suze kan ik gewoon weer werken en mijn sport stukken beter uit oefenen
Johanna
Zo begaan en kundig,zorgzaam en betrokken.Prettige omgang,duidelijk en mens