Y Ooms Ploegman

Voor de eerste behandeling kon ik mijn schouder slecht bewegen en dat is nu helemaal over .

Nathalie

Er word goed naar je geluisterd. goed overlegd wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Hele lieve en vriendelijke fysio

Gudy Zwarthoed

Vooral het luisteren en het samen bepalen van het behandelingstraject sprak mij zeer aan. Ik voelde mij gehoord en had gelijk duidelijkheid.

Anita Meekel

Zij heeft mij zeer goed geholpen en alles in heel goed overleg met mij doorgenomen.

Jean Slotboom Schilder

Ik zou iedereen deze Fysio aanraden . Ze denkt met je mee. Geeft net dat stapje harder voor je . Is met je begaan. Ben super blij met haar. En als ik er weer heen moet. Ga ik weer bij dezelfde ??

Marianne Ghawali

Ben maar een paar keer geweest.mijn schouder kon niet met fysio beter gemaakt worden,bleek na een scan.

Joke Zwarthoed

Het was gewoon top geregeld en mijn klachten waren helemaal weg.

Jeroen springer

Ik werd heel snel behandeld, er was veel interesse en hulp. Mijn blessure waar ik al heel lang mee liep verbeterde direct!

Heel goed geholpen door Sandra Pommerel. Mijn probleem is een moeilijk onderwerp om over te praten. Bij Sandra nooit het gevoel gehad van schaamte.