De interesse aandacht in het bevragen en luisteren naar mijn klacht en het behandelplan met het huiswerk aan oefeningen om de oorzaak te verhelpen.
Peterk
Beperkte mogelijkheden gelet op mijn klachten
Luistert goed; werkt goed op tijd geeft hele goede tips en stelt ook vragen die misschien een andere oorzaak van de klacht kan veroorzaken.
Luistert goed naar je klachten en is serieus .
Klacht is verholpen, duidelijke uitleg over de behandeling zelf. Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen.
Cindy Veerman - hoekstra
Werd heel serieus behandeld. Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en ik werd heel breed onderzocht. En natuurlijk dat mijn klachten bijna verdwenen zijn.
E.Koster
Loopt bij 2 therapeuten in de praktijk , zowel bij Sandra pommerel voor m'n bekkenbodem als bij Monique plat voor acupunctuur ivm overgangs klachten . Ben over beide zeer tevreden
Ze nam de klacht serieus en heeft me heel goed geholpen.
De fysiotherapeut heeft mij en mijn klacht goed behandeld en duidelijk via filmpjes of foto's laten zien wat er aan de hand was.
Klachten worden serieus genomen en naar mijn mening juist behandeld.