Goede behandelingen, serieus genomen worden door de therapeut en goede Corona maatregelen heel belangrijk in deze tijd
Als iemand er om vraagt
Hij is rustig en luistert ook goed naar hoe ik het zelf ervaar
Amy
Behandeld door fysiotherapeut Malcolm Howard. Erg tevreden zeer kundig en ik kan weer prok rij dansen ben erg blij hiermee!
David
Hij is heel vriendelijk, hij wist meteen wat moet gedaan worden, en heb mij goed behandeld
Max Dekker
De fysiotherapeut nam mij zeer serieus, ook al dacht ik zelf dat de klacht niet zo serieus was. Zij nam mijn doelstelling zeer serieus, en heeft het behandel plan daar op aangepast. Door de...De fysiotherapeut nam mij zeer serieus, ook al dacht ik zelf dat de klacht niet zo serieus was. Zij nam mijn doelstelling zeer serieus, en heeft het behandel plan daar op aangepast. Door de oefeningen uit te voeren en hier op opbouwende kritiek te krijgen, is het mij gelukt om weer snel actief te worden.
M.P.
Ik krijg de indruk dat de fysiotherapeut altijd goed weet wat er aan de hand is. Hij komt kundig over en heeft goede adviezen en oefeningen om thuis te doen.
Tilly
Omdat ik veel vertrouwen heb in mijn behandelaar, en een prettige band
Simon Deun
Taco Lentz luistert zeer geïnteresseerd naar mijn klacht en behandeld mij zeer persoonlijk. Dat betekend dat hij mij gereed maakt om mijn sport(hardlopen) weer verantwoord op te kunnen pakken. DeE...Taco Lentz luistert zeer geïnteresseerd naar mijn klacht en behandeld mij zeer persoonlijk. Dat betekend dat hij mij gereed maakt om mijn sport(hardlopen) weer verantwoord op te kunnen pakken. DeE man is m.i. zeer betrokken bij zijn patiënten.