Mulder

Goede gesprekken gehad met de fysio over de behandelingen en dit heeft goed geholpen.

Ze is gewoon erg goed, vriendelijk en weet wat ze doet

Hij overlegd over mijn situatie en wat was een oorzaak. Ik kan niet alles in Nederlands begrijpen maar de fysiotherapeut uitlegt voor me in Engels. Ik voel me beter en de aanbevelingen voor... Hij overlegd over mijn situatie en wat was een oorzaak. Ik kan niet alles in Nederlands begrijpen maar de fysiotherapeut uitlegt voor me in Engels. Ik voel me beter en de aanbevelingen voor thuisoefeningen helpen ook goed.

Alexander Wendling

Goede communicatie en luistert ook goed naar de klanten die je hebt

Ik wil zijn naam noemen. De fysio die mij behandeld heeft heet Martijn. Hij nam mijn klachten serieus. De pijn werd minder, doch besloot Martijn mij door te sturen, uiteraard in goed overleg met mij... Ik wil zijn naam noemen. De fysio die mij behandeld heeft heet Martijn. Hij nam mijn klachten serieus. De pijn werd minder, doch besloot Martijn mij door te sturen, uiteraard in goed overleg met mij naar Sophie. Zij paste Dry Needling toe. Ik ben geheel van mijn pijnklachten bevrijd.

G.H. Stringa -Doidde

Gaat goed op de problematiek van de patiënt in.

Omdat ik er niet echt beter van geworden ben en ik er dan ook niet over kan oordelen. Misschien had mijn huisarts mij niet moeten verwijzen.

Met weinig behandelingen en adequaat handelen ben ik snel klachten vrij.
Met weinig behandelingen en adequaat handelen ben ik snel klachten vrij.
Op mijn eerste vraag werd ook direct naar een mogelijkheid gezocht om dezelfde dag nog behandelt te kunnen worden. Wederom hartelijk dank!