Rianne is betrokken, toont interesse, is zeer kundig, legt enorm goed uit wat de behandeling inhoudt. Ze kan echt op "maat" behandelen. Dus wat bij mij past. Is eerlijk, geeft aan dat er mogelijk...Rianne is betrokken, toont interesse, is zeer kundig, legt enorm goed uit wat de behandeling inhoudt. Ze kan echt op "maat" behandelen. Dus wat bij mij past. Is eerlijk, geeft aan dat er mogelijk beperkingen zullen blijven maar wel vanuit een positief perspectief.
Fijne kundige dame
Zij was rustig en betrok wat er lichamelijk aan de hand is bij depsychischebelasting die ik ervaar.
Zijn enthousiasme en gedrevenheid tijdens behandeling. “ niet lullen maar poetsen!”
Firas Youssif
Sophie heeft inzicht over wat ze doet en zelfvertrouwen en dat straalt heel duidelijk uit. Verder is ze serieus en integer persoon.
Ze is doelmatig bezig, legt uit, stelt de juiste vragen, stelt gerust.
Deskundigheid en de positieve uitstraling vd fysiotherapeut
Ja
Wordt echt geluisterd naar je klachten en wordt direct actie ondernomen met bijvoorbeeld oefeningen. Bij mij sloegen deze oefeningen direct aan en waren de klachten na een paar dagen al stukken minder