Mijn aandoening is dusdanig dat na 5 behandelingen duidelijk was dat er geen voorruit gang in zat en ben zelf eenzijdig gestopt met de behandeling.
Ik was heel erg geschrokken dat de fysiotherapeut over een kunstheup begon. Later begreep ik van mijn sportarts dat daar helemaal geen sprake van is, omdat ik slechts op één kleine plek...Ik was heel erg geschrokken dat de fysiotherapeut over een kunstheup begon. Later begreep ik van mijn sportarts dat daar helemaal geen sprake van is, omdat ik slechts op één kleine plek kraakbeenletsel heb. Verder had de fysio gezegd dat ik mocht gaan skeeleren. Ik heb toen allemaal spullen gekocht, maar het voelde niet goed. Toen begreep ik later van de sportarts dat ik bij skeeleren net precies op de plek met letsel hang. Dus ik baalde behoorlijk, omdat ik al die spullen gekocht had. Ik was wel tevreden over het gesprek en de oefeningen.
Ik kon snel een afspraak maken en werd goed geholpen.
Goede behandeling, vriendelijk, bij vakantie goede vervanger zodat behandeling doorging.
Als ik merk dat mensen in mijn omgeving klachten hebben die met behulp van fysiotherapie verholpen zouden kunnen worden
Contact was goed en de behandeling is goed verlopen
Stephen is een bekwame sportfisio en heeft mij echt super geholpen.
Co Soesbergen
Goed uitleg van wat Rianne ging doen tijdens de behandeling.