Kundige behandelaars, nette frisse praktijk. Denken goed mee met cliënt.

Juist omdat zij mij serieus nam, luisterde en duidelijk probeerde mijbte helpen zou ik haar aanbevelen.

Een luisterd oor en rustige benadering en goede behandeling

Bij gerichte klachten heb ik er veel baat bij. Waar ik vroeger veel naar een BSR-practicioner ging (body stress release) Ik ben ook blij met de duidelijke uitleg die ik krijg. Kracht of aansturing... Bij gerichte klachten heb ik er veel baat bij. Waar ik vroeger veel naar een BSR-practicioner ging (body stress release) Ik ben ook blij met de duidelijke uitleg die ik krijg. Kracht of aansturing in mijn been lijkt niet terug te komen maar dat ligt niet aan de therapeuten. Hier zijn 3 zenuwknopen beschadigd geraakt. Door mijn handicap is het ook nog eens fijn dat de Boog vlakbij huis is want ik kom verder nergens.

Goede begeleiding en als er iets is dan zijn ze altijd bereikbaar. Ik heb mijn fysiotherapeut als zeer prettig ervaren en ben blij met de behandelingen die ik heb gehad.

De juiste behandeling en de uitleg met oefeningen die hij gaf

Martin Trompert

Irene is een fysiotherapeut goed luistert, analyseert en en duidelijk zowel letterlijk als figuurlijk 'de vinger op de zere plek weet te leggen'. Behandelingen zijn goed en hebben direct effect.

De manier waarop ik geholpen was. Zeer professioneel en tegelijkertijd zeer vriendelijk.

Omdat de fysiotherapeut, zoals uit de antwoorden blijkt, mijn vertrouwen heeft