Ze is vriendelijk en doortastend. Behandeling wordt goed gedaan, dat ik ervaar dat het lopen wel beter gaat ,maar de pijn helemaal niet minder wordt, is zeker niet haar schuld. ben nu gestopt op...Ze is vriendelijk en doortastend. Behandeling wordt goed gedaan, dat ik ervaar dat het lopen wel beter gaat ,maar de pijn helemaal niet minder wordt, is zeker niet haar schuld. ben nu gestopt op eigen verzoek, omdat ik terug naar mijn huisarts wil, en met hem bespreken om mij door te sturen (zoals hij had beloofd, als de fisio niet echt ging helpen. ) naar de Orthopeut.
Margaret
De kennis en kunde van Irene is heel goed. Ze luisterd goed naar de klachten die je beschrijft. Haar behandelingen zijn voor mij heel effectief.
Ze is gewoon goed.. prettig in de omgang
Deskundig
Sabine nam mijn klachten serieus en kon goed aanvoelen welke behoefte ik had. Daarnaast is ze gewoon heel prettig in de omgang.
De aandacht en enthousiasme van therapeute ......hoop met haar nog veel vervolg stapjes te maken
Raymond
De goede uitleg van wat er aan de hand is en de bijbehorende behandeling
Dat ze goede uitleg gaf en we snel progressie maakten.