Irene luistert en vraagt. Verteld wat ze doet en eventueel waarom. Geduldig en enthousiast. Verteld dingen (misschien ook om af te leiden). Ik kom zeker bij haar terug.
Renee Pals
Als ik iemand spreek met klachten zal ik U zeker aanbevelen
Met een beperkt aantal behandelingen een goed resultaat behaald. Mede door de oefeningen die ik voor thuis meekreeg.
Prettig in omgang. Luisterend oor. Goede behandeling
Deskundigheid
Alles duidelijk uitgelecht in duidelijke taal
Altijd erg vriendelijk, proberen tijd de beste behandeling voor je zoeken. Duidelijke informatie en altijd prima te bereiken.
Snelle behandeling
De manier waarop ik naar de behandelkamer loop maakt Thijs al duidelijk waar wat moet gebeuren. Flex in afspraken en nood. Brede kennis van fysio en manueel. Ben 40km verhuisd maar rij nog steeds...De manier waarop ik naar de behandelkamer loop maakt Thijs al duidelijk waar wat moet gebeuren. Flex in afspraken en nood. Brede kennis van fysio en manueel. Ben 40km verhuisd maar rij nog steeds terug.
Agnes
Ze luisterde goed en maakte goede inschatting van mijn wens zoveel mogelijk zelf te kunnen doen om beter te worden. Verder vriendelijk en geduldig, ontspannen sfeer.